Wat doen wij

WAT DOEN WIJ

Een greep uit onze diensten, wat wij doen & vooral waar we goed in zijn.

WEBDESIGN

WEBDESIGN

Uw online identiteit start bij uw website. In de hedendaagse samenleving kunnen we ons niet meer inbeelden dat een bedrijf niet over een website beschikt. We zorgen er samen met onze ontwerpers voor dat uw bedrijf vertrouwen uitstraalt, de juiste boodschap brengt en de merkbeleving versterkt.

DEVELOPMENT

U wilt meer interactie met uw klant? Wenst u een stevige website, een lokale campagne, een internationaal e-commerce platform, een online reservatiesysteem…? Voor elk van deze toepassingen beschikken we over de juiste expertise die de flexibiliteit biedt om de gekste ideeën te vertalen naar uw website. Wij schakelen de gepaste technologie in om uw applicatie op maat te ontwikkelen, volledig naar uw wens. Een aangename gebruikservaring en het bereiken van een optimale snelheid zijn prioritair zodat uw bezoekers vlot hun doel bereiken. Snel, eenvoudig, tijdelijk? Door onze standaardoplossingen in WordPress kunnen we eenvoudige projecten tegen een razendsnel tempo opleveren.

HUISSTIJL & IDENTITEIT

HUISSTIJL & IDENTITEIT

Om in het oog te springen van uw toekomstige klanten is het van belang dat u niet wegebt tussen de concurrentie. Uw factuur & offerte in dezelfde stijl als uw website, met uw nieuwe logo op de briefomslag? De kleuren van uw nieuwe kantoor weerspiegeld naar uw website? Al deze elementen bepalen de uitstraling van uw bedrijf, uw huisstijl. Onze grafische ontwerpers denken graag met u mee zodat u zeker kan zijn van een frisse & unieke uitstraling.

IT CONSULTANCY

IT CONSULTANCY

IT, altijd problemen? Niet als u kan vertrouwen op IT professionals. Uw IT-infrastructuur is van groot belang voor de operationele werking van uw bedrijf, vandaar dat u een optimale efficiëntie en betrouwbaarheid verlangt. U kunt bij iSmart terecht voor uw IT-beheer en advies op maat, zodat u snel terug op beide oren kunt slapen. Een greep uit onze diensten: cloud, backup, netwerkopslag (NAS), e-mail, Office 365, documentbeheer (SharePoint), infrastructuur (netwerk & computers). Wij stellen ons graag voor als uw partner!

HOSTING & DOMEINNAMEN

HOSTING & DOMEINNAMEN

Een website dient te worden gehost op servers die altijd bereikbaar zijn voor uw bezoekers. Wij kiezen bewust voor de hoogste kwaliteit op de markt en bieden hypermoderne, snelle en bovendien 100% groene opslag, met een uptime garantie aangezien uw projecten zich in verschillende datacenters zullen bevinden! Wilt u zelf controle nemen over uw hostingpakket? Via ons intuïtief controlepaneel is dat geen enkel probleem! #got99problemsbutmyhostaintone

Bent u op zoek naar een nieuwe domeinnaam voor uw firma? Geen probleem, daar kan u ook bij ons voor terecht. We helpen u verder met alle extensies die er vandaag de dag beschikbaar zijn. Wist je dat wanneer je bij ons een domeinnaam koopt je daar gratis een mailbox bij krijgt?

SEO & SEA

Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie zorgt voor een betere zichtbaarheid in de organische resultaten van zoekmachines als Google of Bing. Uw score in de zoekmachines hangt voornamelijk af van 2 factoren: autoriteit en copywriting. Autoriteit kunnen we grofweg vertalen in het aantal backlinks of links van andere websites die naar uw website verwijzen. Deze score weerspiegelt het belang van uw website. Copywriting spreekt voor zich; de inhoud van uw website is door het gebruik van de juiste titels en kernwoorden van groot belang voor de vindbaarheid bij de zoekmachines.

Search Engine Advertising of zoekmachine advertenties zorgen voor meer websitebezoekers via advertenties in de zoekmachines. Alles draait om zoekwoorden/termen. Met de juiste zoektermen en het juiste budget zorgen wij ervoor dat uw advertentie het juiste doelpubliek bereikt.

Wat doen wij
E-commerce & CMS

E-commerce & CMS

E-commerce omvat het online verkoopproces van uw product via een webshop. Deze online winkel laat u toe om uw product of dienst te verkopen zonder tussenkomst van personeel. Verzendingen en betalingen kunnen volledig automatisch gebeuren.

CMS of content management system is een achterliggende webapplicatie die het eenvoudig maakt om uw website zonder enige technische kennis zelf te beheren.

E-commerce of Webshop

Wij bouwen al onze webshops op basis van Magento, WooCommerce, of Drupal Commerce. Afhankelijk van uw behoeften kiezen wij de geschikte technologie.

Eens we het juiste systeem gekozen hebben, focussen we samen met u op uw bedrijfsactiviteit en -processen. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw webshop een unieke uitstraling & opbouw krijgt. Op die manier garanderen we een veilige en robuuste webshop die doet wij hij moet doen, verkopen!

CMS of Content Management System

Onze websites worden doorgaans uitgerust met een Content Management Systeem. We bieden onze klanten de keuze uit Drupal of WordPress. Voor de meeste ‘lightweight’ websites kiezen we voor WordPress. Voor de grotere en meer geavanceerde systemen is Drupal het aangewezen systeem.

E-commerce & CMS
Ons Team

ONS TEAM

De diversiteit van ons team resulteert in creativiteit & innovatie.
We durven gebruik te maken van elkaars sterke kanten om ons doel te bereiken.

TIM-2

Tim Mertens

Founder & Development
sdr

Tijs Proost

Founder & Development
gert

Gert Quirynen

Partner - Voor De Leeuwen
Grafisch ontwerp & marketing
Ons Team
"EEN WEBSITE DIE DE BOODSCHAP VAN EEN BEDRIJF WEERSPIEGELT, DAT IS DE SLEUTEL TOT SUCCES!"
Ons werk

Ons werk

We geloven dat ons werk voor zich spreekt. Bekijk hier onze laatste projecten en creaties.

Moeskops Recycling
Van Leeuwenborgh
Ons werk

CONTACTEER ONS

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over onze diensten of producten.

Kom gerust op de koffie, al staat den Duvel bij ons ook altijd fris.