Zo eenvoudig maken we jouw bedrijf beter

Voor ons is het simpel: technologie maakt bedrijven en mensen beter. We bekijken samen met jou welke technologie je bedrijf en je mensen écht helpt, met digitaal denkwerk op maat.

Digitaal maatwerk

Een repetitieve taak die niet ondersteund wordt door de huidige applicaties of workflow zorgt voor tijdverlies en kan met maatwerk op korte termijn (en met een beperkt kostenplaatje) de oplossing zijn.

Bij grote applicaties op maat kunnen bijvoorbeeld volledige bedrijfsprocessen worden vertaald naar een applicatie waarmee iedereen in je bedrijf dagelijks werkt.

Bekijk projecten

Technologie waar je echt iets aan hebt

Lig niet langer wakker van technologie. iSmart is jouw digitale partner die met je meedenkt over aangepaste software, infrastructuur en integratie op maat van jouw bedrijf.

Webapplicaties

Webapplicaties

Webapplicaties op maat helpen je bedrijf sneller, efficiënter en juister te werken. Blijf altijd en overal geconnecteerd met je business, op verschillende platformen.  

Integraties & koppelingen

Integraties & koppelingen

Bespaar tijd en verhoog je efficiëntie door applicaties met elkaar te laten praten. Samen kiezen we de juiste technologie en infrastructuur voor jouw onderneming.

Webontwikkeling

Webontwikkeling

Samen bouwen we een website die echt het verschil maakt. Voor je onderneming en voor je klanten, op je tablet, smartphone en laptop. 

E-commerce

E-commerce

De unieke ervaring voor je gebruikers staat centraal. Door het toepassen van de juiste technologie vinden je klanten langs verschillende kanalen de weg naar jouw webshop. Nu en in de toekomst.

Ook interesse in digitaal denkwerk op maat?

Neem contact op