Geïntegreerde datastromen versterken je digitale ecosysteem

Onze webapplicaties op maat leggen de brug tussen bestaande platformen zoals ERP, CRM, HR en meer. Door gebruik te maken van een gecentraliseerde datastroom kan je meer inzetten op vlak van business intelligence en haal je meer uit deze data. Door systemen te koppelen vermijden we dubbel werk en daarmee ook de kans op fouten.

Investeer onze ervaring in de toekomst van je bedrijf.

Een goede webapplicatie gaat over meer dan software die repetitieve taken kan automatiseren. Onze expertise in verschillende sectoren zorgt ervoor dat we ook de nodige kennis hebben om innovatie te brengen in je organisatie.

Onze slimme, gebruiksvriendelijke applicaties verbeteren de werking van ondernemingen en besparen zo tijd en geld.

De juiste technologie

We maken doordachte technologiekeuzes op basis van een langetermijnstrategie. Door jouw specifieke noden en onze kennis te combineren kunnen we gefundeerde keuzes maken, zonder voorafgaande verplichting om te werken met een specifieke technologie of tool. 

Schaalbaarheid & architectuur

De systeemarchitecturen die we voorstellen zijn gebaseerd op bewezen technologie. We houden van schaalbaarheid zodat je applicatie zowel vandaag als in de toekomst snel, efficient & stabiel blijft functioneren.

Meer overzicht

Door data op een gestructureerde manier te bewaren creëren we nieuwe opportuniteiten. Krijg meer inzichten, deel data tussen verschillende processen of zet in op extra business intelligence met artificial intelligence. De mogelijkheden zijn eindeloos met een maatwerkapplicatie.

Onze aanpak

Net als bij elk webontwerp, gaan ook aan de ontwikkeling van een applicatie een analyse- en ontwerpfase vooraf. Onze analisten zorgen ervoor dat we de noden van je bedrijf in kaart brengen om stap per stap de strategie en omvang van de maatwerkapplicatie te bepalen.

Benieuwd hoe we dat bij iSmart aanpakken?

Bekijk onze aanpak

Gerelateerde projecten

Digitaal denkwerk op maat?

Contacteer ons

Omarm technologie

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.