Ontwerp en realisatie gebruiksvriendelijke websites

We ontwikkelen al sinds 2011 websites voor ondernemingen. Bij het ontwikkelen van een website focussen we ons op gebruiksvriendelijkheid, conversies & scoren in Google.

1

Analyse & strategie

Een website ontwikkelen betekent veel keuzes maken en hierin wil iSmart het verschil maken en zijn klanten ondersteunen. Samen bepalen we de strategische, creatieve en technologische weg die we voor jouw website inslaan.  

Om jouw specifieke wensen in kaart te brengen, starten we per klant met een “analyse en strategie”. Binnen deze fase verkennen we jouw noden en wensen om vervolgens oplossingsgericht voor jou een verloop voor te stellen en jouw professionele website gericht op de markt te brengen.  

2

Ontwerp & gebruiksvriendelijkheid

Ons team van ontwerpers gaat na het bepalen van de strategie aan de slag met het webontwerp. Door vooraf de gebruikservaring en look & feel vast te leggen zorgen we ervoor dat niet alleen de kwaliteit gewaarborgd blijft tijdens de ontwikkeling maar dat je steeds de touwtjes in handen hebt tijdens het traject.

3

Ontwikkeling

Door een krachtige analyse, kan iSmart vlot werken binnen de ontwikkelingsfase. Afhankelijk van jouw doelstellingen implementeren wij onze technologie op de juiste manier. De technologie die voor elk project wordt gebruikt, is afhankelijk van de uitkomst van fase 1.  We zijn niet gebonden aan één technologie en kiezen steeds voor de programma’s die het beste aansluiten bij jouw persoonlijke website.   

Wij bouwen onze websites zodat deze op elk platform (tablet, smartphone, laptop, desktop) niet alleen werken, maar volledig geoptimaliseerd worden. We zorgen ervoor dat je website zich aanpast aan de omgeving waarin hij wordt geladen. 

4

Opvolging & meten

Als de website eenmaal op de markt is, kan je blijven rekenen op de expertise van iSmart. We staan ​​altijd klaar om jouw project verder op te volgen en te streven naar een unieke website die gebruiksvriendelijk gericht is op jouw specifieke doelgroep.  

Dankzij een duurzame relatie met onze klant, zorgen we ervoor dat jouw website de klanten bereikt die je écht wil bereiken.  

Ons kwaliteitslabel

Omdat we trots zijn op onze realisaties en elk project moet voldoen aan onze eisen. Aan het einde van elk project evalueren we de vooraf vastgestelde vereisten (KPI) en krijgt het project de iSmart stempel.

Het juiste CMS

Om een goede gebruikservaring te kunnen leveren, moet een website ook voor de beheerder goed in elkaar zitten. We kiezen het CMS steeds op basis van de noden van de gebruiker. Prismic, Drupal, Wordpress... We zijn niet gebonden aan één technologie.

Architectuur & schaalbaarheid

Onze voorkeur is een headless systeem waarbij we het admin gedeelte en het bezoekersgedeelte van elkaar scheiden. Hierdoor is je website niet alleen supersnel maar ook schaalbaar en steeds up-to-date volgens de laatste ontwikkelingen in het weblandschap.

Maximaal bereik

We zorgen ervoor dat gebruikers de weg naar de website vinden. Na de lancering maken we samen een marketingplan op en volgen we de prestaties op vlak van SEO en SEA nauwgezet op om snel te kunnen bijsturen waar nodig.

Responsief ontwerp

Een website die gebruikers triggert om producten te kopen en focust op upselling in alle formaten van schermen.

Integraties in uw bedrijf

We integreren de website in de bedrijfsvoering, zodat het een vast onderdeel wordt van de bestaande bedrijfsprocessen.

Gebruikerservaring (UX/UI)

Een goede user experience of gebruikservaring is de basis van geslaagd webontwerp. Wij zorgen voor consistente beleving bij alle interacties met de gebruiker. Van look & feel van de content tot het ontwerp van e-mailcommuncatie & -marketing.

Gerelateerde projecten

Digitaal denkwerk op maat?

Contacteer ons